7 Haziran 2017 Çarşamba

COCOSTAR PASTA (FIRINSIZ)

TABANI İÇİN;
5 su bardagi rondodan çekilmiş kek (bayat kek veya hazır kek olabilir veya tabanına hazır pandispanya da kullanabilirsiniz tercih sizin)
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı nescafe silme
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı kahvaltılık çikolata silme (bütün pandispanya koyacaksanız çikolatayı kullanmayın direk nescafeli süt ile keki nemlendirin)

KREMASI İÇİN;
1 paket krem santi
1 su nardagi sut
2,5 su bardağı hindistan cevizi

ÜZERİ İÇİN;
200 ml krema
80 gr. Sütlü çikolata
80 gr. Bitter cikolata

HAZIRLANIŞI;
Tüm malzemeyi iyice karıştırın. 18 cm.lik kalıbın altına yayın.
Krem şantiyi çırpıp hindistan cevizi ekleyin. Tabanın üzerine bunu yayın.

Çikolataları benmari usulü eritin ve ocaktan alıp kremayı ekleyin güzelce karıştırıp soğukken kremşantinin üzerine dökün.

Üstündeki süslemeyi beyaz çikolata ile yaptım. Kenarlarına antep fıstığı ekledim. Dolaptan en az 4 saat dinlendirip servis edebilirsiniz. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder