8 Mart 2017 Çarşamba

YANARDAĞ PASTA

1 paket hazır pandispanya (ben kendim yaptım)

İÇİ İÇİN;
3 paket toz krem şanti
1,5 su bardağı soğuk süt (kremşanti için)
4 adet halley
1 adet büyük muz

YANARDAĞ KISMI İÇİN;
Çikolata sosu (hazır veya tarifi sayfamda mevcut)

SÜSLEMEK İÇİN;
80 gr. Sütlü çikolata
Hindistan cevizi, pasta süsleri, bonibon vs... HAZIRLANIŞI;
Krem şanti çırpılır. Halley bisküviler ve muz ufak ufak kesilir. Kremşanti ile karıştırılır.
Panfispanya tabanı servis tabağına alınır. Kenarlardan bir parmak boşluk bırakılarak kremşanti yayılır ve üzeri yuvarlaklaştırılır.
Diğer pandispanya dilimlenir ve benmari usulü eritilen çikolata batırılır üzerine süsler yapıştırılıp kremşantili pandispanyanın kenarlarına dizilir. Tüm dilimler tamamlanır. En son çikolata sosu orta kısımdan akıtılır ve 1 saat kadar dolapta dinlendirilir. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder