6 Mart 2017 Pazartesi

JET PASTA

3 paket hanımeller bisküvi (damla çikolatalı kullandım)
1 paket krem şanti koyu kıvamlı hazırlanır
Bisküvileri ıslatmak için soğuk süt
Pastanın kenarlarını bulamak için hinditan cevizi

ÜZERİ İÇİN;
Hazır çikolata sosu veya sayfamda bulunan çikolata sosu tarifini yapabilirsiniz😄

HAZIRLANIŞI;
İlk bisküvi sütü batırılır ve avuç içine alınır. Üzerine krem şanti sürülür diğer bisküvide aynı şekilde süte batırılır ve üzerine kapatılır. Bu şekilde 3 kat bisküvi yapılır aralarına şanti sürerek. En üste şanti sürmüyoruz. Kenarlarını hindistan cevizine bulayıp servis tabağına diziyoruz. Üzerine soğumuş olan çikolata sosunu döküyoruz. AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder