30 Kasım 2016 Çarşamba

MOZAİK PASTA

200 ml krema
200 gr. Sütlü-bitter karışık çikolata
Antep fıstığı veya draje
Fındık
1,5 paket petibör bisküvi

HAZIRLANIŞI;
Kremayı ısıtıp 200 gr. Çikolatayı içine ekleyip karıştırın.

Bisküvileri 4 parçaya bölmeniz yeterli olacaktır fazla ufalamayın.

Derin bir kase içinde bisküvi ve ganajı buluşturun.

Fındıkları ve antep fıstığını veya drajeyi bıçak ile doğrayın.

Kasedeki karışım soğuduğunda fındık ve drajeleri ekleyebilir tekrar karıştırabilirsiniz. (Drajelerin erimemesi için ganajın soğumasını beklemeliyiz.)

Streç filmi tezgah üzerine serip tüm harcı dökelim ve sptula yardımıyla düzeltelim. Streç filmden de destek alarak önce silindir şekli sonra pramit şekli verelim.

Buzdolabında bir gece dinlendirip servis edelim.

AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder